COVID-SAFE EVENEMENT!

Naar aanleiding van de nieuwe overheidsmaatregelen genomen voor de evenementensector en vooral om het veilige verloop van de Trends Gazellen 2022 te garanderen, informeren wij u dat er aan de ingang van het evenement een Belgisch Covid Safe Ticket zal worden gevraagd.

Wat is het Covid Safe Ticket?

Dit is een QR-code die bij de ingang van het evenement wordt gelezen en die wordt verkregen na een volledige vaccinatie van meer dan 15 dagen. Indien de vaccinatiedekking niet compleet is, is het mogelijk om een QR-code voor het Covid Safe Ticket te verkrijgen door een Covid-test met negatief resultaat uit te voeren. Dit kan een PCR-test zijn die binnen 48 uur voor het event moet zijn uitgevoerd of een antigeentest. In het geval van een antigeentest moet deze minder dan 24 uur voor het evenement zijn uitgevoerd en moet deze zijn uitgevoerd door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Zelftesten zoals die in apotheken worden verkocht, zijn niet geldig voor het verkrijgen van het Covid Safe Ticket.

Mensen die al besmet zijn met het coronavirus en die een herstelcertificaat van minder dan zes maanden kunnen overleggen, kunnen ook een QR-code krijgen voor het Covid Safe Ticket.

U kunt uw Covid Safe Ticket verkrijgen via een officiële applicatie die u op uw mobiele telefoon kunt downloaden op covidsafe.be.

Partners

een initiatief van:

Mediapartner:

Met de steun van:
Met dank aan:

Trends top - marketing & sales data      

Cookie