#TRGA20

Partners

Trends Gazellen is een initiatief van:

Met de steun van:


BNP Paribas Fortis, partner van de Trends Gazellen 2020

Ondernemen vandaag is veeleisender dan ooit. Daarom steunen wij vol overtuiging ondernemingen in hun groei en helpen hun ambities waar te maken. Of het nu om jonge start-ups of gevestigde waarden gaat, zijn wij er om naar hen te luisteren, hen te begrijpen, hen uit te dagen en hen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling en het succes van hun projecten. En dit door middel van aangepaste en innovatieve oplossingen op het gebied van onder meer financiering, debiteurenbeheer, internationale expansie, risicodekking, fusies en overnames. Wij geven hen advies op maat en stellen onze nationale en internationale netwerken voor hen open.

Hun succes zorgt voor een positief ondernemingsklimaat in België en vormt de basis van onze economie. Wij zijn dan ook trots om partner te mogen zijn van dit initiatief dat competitieve ondernemingen de nodige erkenning geeft en andere bedrijven inspireert om hun voorbeeld te volgen.

Volg ons op Twitter: @bnppfbelgië en @bizcoverbelgië

ondernemingen.bnpparibasfortis.be
www.bnpparibasfortis.be
bizcover.bnpparibasfortis.be


Gimv, partner van de Trends Gazellen 2020

Gimv investeert in bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Stuk voor stuk zijn dat ambitieuze groeiers die hun marktpositie willen verstevigen, performanter worden, hun balans willen versterken, internationale markten veroveren…

Met Gimv als onafhankelijke, beursgenoteerde investeringsmaatschappij halen zij een ervaren partner aan boord, met expertise in vier geselecteerde investeringsplatformen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. Onze internationale teams zijn betrokken in zowat 50 veelbelovende ondernemingen die samen een omzet van meer dan 2,5 miljard EUR realiseren en ruim 14 000 professionals tewerkstellen. Zij verkennen samen met de ondernemer alle groeimogelijkheden van diens onderneming. Want investeren betekent meer dan financiële ondersteuning.

Gimv is sinds jaren partner van de Gazellen, hét netwerk bij uitstek van snelgroeiende ondernemingen die we graag leren kennen.

www.gimv.com


Group S, partner van de Trends Gazellen 2020

Als HR-partner ondersteunt Group S werkgevers in hun dagelijkse sociale administratie. Een goede en vlotte loon- en personeelsadministratie en een aangepast HR-beleid zijn ook voor snelgroeiende bedrijven van onschatbare waarde en daarom steunen we de Trends Gazellen.

Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt. Naast het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HR-diensten, juridische begeleiding en HR-software.

www.groups.com


Moore Belgium, partner van de Trends Gazellen 2020

Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener.

Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

  • Accountancy & Advisory
  • Audit
  • Business Analytics
  • Corporate Finance
  • Processen & systemen
  • Strategisch Advies en Implementatie
  • Subsidie Advies
  • Supply Chain Services
  • Tax & Legal Services

www.moore.be


Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

Op de zakelijke markt biedt Orange mobiele en vaste telefonie aan, alsook breedbandinternet. Als gevestigd telecombedrijf heeft Orange een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT). Orange is ook een groothandelsbedrijf en verleent zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en diensten.

Orange heeft ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en investeert constant in zijn superieure mobiele netwerk. Dat performante netwerk omvat de volgende technologieën: 2G, 3G, 4G, 4G+ en 4.5G.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, één van de toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internettoegang, en een wereldleider voor telecomdiensten voor bedrijven.

Orange Belgium is genoteerd op de Beurs van Brussel.

business.orange.be


Robert Half, partner van de Trends Gazellen 2020

De zoektocht naar nieuwe medewerkers is een uitdaging voor elke organisatie. Dit geldt zeker voor snelgroeiende ondernemingen. Daarom vinden we het bij Robert Half belangrijk om de Trends Gazellen te ondersteunen en te inspireren. Als wereldwijde marktleider in gespecialiseerde tijdelijke en permanente rekrutering, denken we graag met u mee.

Onze experts houden rekening met uw sector, business en bedrijfscultuur. Zo vinden we de medewerkers die voor u het verschil maken, en dit in accounting, finance, administratie, legal en IT. Van een administratief bediende tot een interim manager of CEO: wij brengen u in contact met de mensen die uw bedrijf nog meer doen groeien.

Met dank aan:

Trends top - marketing & sales data      

Cookie Instellingen