Vlaanderen

Wanneer?

woensdag 21 april 2021

 

Waar?


,

Programma

Met de steun van:


Gimv, partner van de Trends Gazellen 2021
Gimv is een Europese investeringsmaatschappij, genoteerd op Euronext Brussel. Als erkend marktleider werken we samen met ondernemende en innovatieve bedrijven in 4 toekomstgerichte investeringsdomeinen: Connected Consumer, health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. We beheren een portefeuille van ongeveer 50 bedrijven die samen een omzet van 2,5 miljard EUR realiseren en 14 000 professionals tewerkstellen.
Maak kennis met Gimv, onze portefeuille of ons team op www.gimv.com.


Group S, partner van de Trends Gazellen 2021
Als HR-partner ondersteunt Group S werkgevers in hun dagelijkse sociale administratie. Een goede en vlotte loon- en personeelsadministratie en een aangepast HR-beleid zijn ook voor snelgroeiende bedrijven van onschatbare waarde en daarom steunen we de Trends Gazellen.
Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt. Naast het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HR-diensten, juridische begeleiding en HR-software.
www.groups.be


Moore Belgium, partner van de Trends Gazellen 2021
Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener.

Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

  • Accountancy & Advisory
  • Audit
  • Business Analytics
  • Business Consulting
  • Corporate Finance
  • Interim Management
  • Subsidie Advies
  • Tax & Legal Services

www.moore.be


Orange, partner van de Trends Gazellen 2021
Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

Ontdek onze podcasts op www.connecttogrow.be

Ontdek de podcast (19m 19s) gewijd aan de Trends Gazellen ambassadeurs van Brussel | Download
Ontdek de podcast (19m 38s) gewijd aan de Trends Gazellen ambassadeurs van Vlaams-Brabant | Download
Ontdek de podcast (23m 30s) gewijd aan de Trends Gazellen ambassadeurs van Limburg | Download
Ontdek de podcast (26m 43s) gewijd aan de Trends Gazellen ambassadeurs van Antwerpen | Download
Ontdek de podcast (24m 43s) gewijd aan de Trends Gazellen ambassadeurs van West-Vlaanderen | Download
Ontdek de podcast (23m 54s) gewijd aan de Trends Gazellen ambassadeurs van Oost-Vlaanderen | Download
 

Polestar is een elektrisch automerk dat breekt met de conventies van de huidige auto-industrie. De wereld van vandaag heeft onze visie op autorijden veranderd. We blijven onszelf innoveren en dragen zo bij aan een duurzame toekomst. De eerste twee modellen bewijzen dat duurzaamheid hand in hand gaat met krachtige performance en progressief design. Wij delen onze technologie en expertise met de Volvo Car Group, maar bepalen onze eigen koers. Ons motto luidt: Goodbye normal


Robert Half, partner van de Trends Gazellen 2021
Robert Half is marktleider in gespecialiseerde ‘talent solutions’. Wij helpen professionals aan een job – op afstand of ter plaatse – waarin ze helemaal openbloeien, en helpen bedrijven met het uitbouwen van productieve teams. Samen vinden we de job die bij je past of de kandidaten die echt het verschil maken voor je bedrijf binnen finance en accounting, IT, legal, administratie, HR en office support op tijdelijke, permanente of interim-management basis.
www.roberthalf.be

Met dank aan:

Cookie Instellingen