Virtual Goodiebag

Als dé bank voor ondernemingen draagt BNP Paribas Fortis graag zijn steentje bij aan een positief ondernemersklimaat in België. We stimuleren bedrijven in hun groei, nationaal en internationaal. Of u nu een startende ondernemer bent of al een gevestigde waarde. Wij luisteren naar uw noden en ondersteunen uw onderneming met oplossingen en advies op maat. Duurzaam ondernemen staat daarbij hoog op onze agenda. Wilt u graag uw bedrijfsmodel duurzamer maken? Uw relatiebeheerder en ons Sustainable Business Competence Centre begeleiden u daarbij met kennis van zaken. Onze specialisten staan voor u klaar met de nodige knowhow over decarbonisering, circulaire economie, menselijk kapitaal en slimme steden. Omarm verandering Laat ons samen werken aan een positieve, duurzame toekomst waarin uw onderneming voluit kan groeien op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Ontdek meer over BNP Paribas Fortis


Gimv, partner van de Trends Gazellen 2023
Al meer dan 40 jaar is Gimv een partner voor middelgrote duurzame groeiers zoals de Trends Gazellen. Gimv is een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector en die mee bouwt aan uw plannen, zodat uw bedrijf kan accelereren in zijn verdere groei en expansie. Onze flexibele aanpak is gebaseerd op een solide balans en geduldig kapitaal, met een blik op de lange termijn. Kortom, wij investeren in bedrijven die werken aan de economie én de duurzamere samenleving van morgen.

Als Europese investeringsmaatschappij zijn we genoteerd op Euronext Brussel. We streven een duurzame strategische meerwaarde na die inhaakt op de grote economische en maatschappelijke uitdagingen. We werken samen met innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte en maatschappij-georiënteerde investeringsdomeinen: Consumer, Healthcare, Life Sciences, Smart Industries en Sustainable Cities. Actueel beheren we een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,1 miljard EUR realiseren en ongeveer 19 000 professionals tewerkstellen.

Ontdek meer over Gimv


WEDSTRIJD Maak kans op een 5-daagse basisopleiding sociale wetgeving t.w.v. € 1.600! Als werkgever kom je dagelijks in contact met de sociale wetgeving. Die wetgeving is niet enkel complex maar wijzigt ook regelmatig. Dankzij onze basisopleiding zal je op een doeltreffende manier je weg vinden in de arbeidswetgeving. De opleiding bestaat uit 5 modules en behandelt volgende thema’s: sluiten van de arbeidsovereenkomst – het loon – de arbeidsduur – schorsen van de uitvoering van de arbeidsovereenkomst en het beëindigen ervan. Na afloop van deze cursus zal je dankzij onze juridische experten een duidelijk inzicht krijgen in de verschillende bepalingen van de sociale wetgeving.

Ontdek meer over Group S


Moore Belgium, the company’s companion Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat. We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener. Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

  • Accountancy & Advisory
  • Audit
  • Business Analytics
  • Business Consulting
  • Corporate Finance
  • Interim Management
  • Grants & Incentives
  • Tax & Legal Services

Ontdek meer over Moore


Orange, partner van de Trends Gazellen 2022Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België. Win een prachtige Cowboy e-bike
 
 

Ontdek meer over Orange


Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt professionals aan een job waarin ze helemaal openbloeien, en helpt bedrijven met het uitbouwen van teams die productiever zijn. Wij bieden flexibele, vaste en projectmatige oplossingen in finance en boekhouding, IT, Legal, executive search, HR, administratie en office support. Een gemotiveerd en enthousiast team is een productief team. Samen vinden we de job die bij u past of de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf. Hierbij alvast enkele tools en inzichten die we graag met u delen:

Aarzel niet ons te contacteren om samen uw aanwervingsplannen te bespreken of om voor u de ideale job te vinden.

Ontdek meer over Robert Half


Trends Business Information verzamelt en analyseert financiële en commerciële data over alle Belgische bedrijven. Dit wil zeggen dat we dus ook de gegevens van jouw klanten, prospecten, leveranciers en concurrenten in onze database verzamelen.

Dankzij onze focus op kwaliteit beschik je steeds over betrouwbare B2B gegevens die je kan gebruiken om te prospecteren, analyseren of bestanden te verrijken. Dit kan zowel via doe-het-zelf platformen als maatwerk door ons team van experten.

Ontdek meer over Trends Business Information


Partners

een initiatief van:

Mediapartner:

Met de steun van:
Met dank aan:

Trends top - marketing & sales data      

Cookie