Virtual Goodiebag

Gimv, partner van de Trends Gazellen 2021
Al 40 jaar is Gimv een partner voor middelgrote groeiers, duurzame groeiers zoals de Trends Gazellen. Als een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector, bouwen we mee aan uw plannen, zodat uw bedrijf kan accelereren in zijn expansie. Onze flexibele aanpak is gebaseerd op een stevige balans en geduldig kapitaal, met een blik op de lange termijn.

Als Europese investeringsmaatschappij zijn we genoteerd op Euronext Brussel. We werken samen met innovatieve bedrijven in 4 toekomstgerichte investeringsdomeinen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. Actueel beheren we een portefeuille van ongeveer 50 bedrijven die samen een omzet van 2,5 miljard EUR realiseren en 14 000 professionals tewerkstellen.

Ontdek meer over Gimv


Group S – Meer dan een sociaal secretariaat
Of u nu een kleine of grote onderneming bent, personeelsbeheer is voor elk bedrijf een complexe taak en vaak een grote uitdaging.
Kies daarom voor Group S als sterke HR partner en geef je onderneming de beste bescherming en ondersteuning op vlak van loonadministratie.

Ontdek meer over Group S


Moore Belgium, the company’s companion
Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener.

Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:
  • Accountancy & Advisory
  • Audit
  • Business Analytics
  • Business Consulting
  • Corporate Finance
  • Interim Management
  • Subsidie Advies
  • Tax & Legal Services


Ontdek meer over Moore


Orange, partner van de Trends Gazellen 2021Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

Ontdek onze podcasts op www.connecttogrow.be

Ontdek meer over Orange


Vanaf nu wordt ook uw mobiliteit vooruitstrevend: Polestar schenkt u een testrit.
Polestar is een Zweeds elektrisch automerk dat breekt met de conventies van de huidige auto-industrie.

Het merk wil onze maatschappij klaarstomen voor een duurzame, elektrische toekomst en doet dit op een innovatieve manier.
Enerzijds met zijn twee wagens, de Polestar 1, een elektrische performance hybride, en de Polestar 2, een elektrische performance fastback. Deze wagens bewijzen dat duurzaamheid hand in hand gaat met krachtige performance en progressief design.
Anderzijds met een vernieuwend online retailmodel, Spaces op slim gekozen centrale locaties en constante research en implementatie van nieuwe technologieën die de voetafdruk van de wagens en hun productie verkleint.

Net zoals uw bedrijf wil Polestar een stuwende kracht zijn die verandering accelereert binnen een industrie met een significante impact op de maatschappij.

Als partner van de Trends Gazellen 2021 bieden we u graag een testrit aan met de Polestar 2.

Reserveer hier uw testrit

Ontdek meer over Polestar
Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt professionals aan een job waarin ze helemaal openbloeien, en helpt bedrijven met het uitbouwen van teams die productiever zijn. Wij bieden tijdelijke, permanente en projectmatige oplossingen in finance, accounting, administratieve ondersteuning, IT en digital, legal en executive search. Een gemotiveerd en enthousiast team is een productief team.

Samen vinden we de job die bij u past of de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf.
Aarzel niet ons te contacteren om samen uw aanwervingsplannen te bespreken.

Hierbij alvast enkele tools en inzichten die we graag met u delen:
 

Ontdek meer over Robert Half


Cookie Instellingen