Virtual Goodiebag

Als dé bank voor ondernemingen draagt BNP Paribas Fortis graag zijn steentje bij aan een positief ondernemersklimaat in België. We stimuleren bedrijven in hun groei, nationaal en internationaal. Of u nu een startende ondernemer bent of al een gevestigde waarde. Wij luisteren naar uw noden en ondersteunen uw bedrijf met oplossingen en advies op maat. Daarbij staat duurzaam ondernemen hoog op de agenda.

Onze experten staan voor u klaar met kennis van zaken over decarbonisering, circulaire economie, menselijk kapitaal en slimme steden. Kies voor een positieve, duurzame toekomst waarin uw bedrijf voluit kan groeien.

Ontdek meer over BNP Paribas Fortis


Gimv, partner van de Trends Gazellen 2023
Al meer dan 40 jaar is Gimv een partner voor middelgrote groeiers, duurzame groeiers zoals de Trends Gazellen. Als een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector, bouwen we mee aan uw plannen, zodat uw bedrijf kan accelereren in zijn expansie. Onze flexibele aanpak is gebaseerd op een solide balans en geduldig kapitaal, met een blik op de lange termijn.

Als Europese investeringsmaatschappij zijn we genoteerd op Euronext Brussel. We streven een duurzame strategische meerwaarde na die inhaakt op de grote economische en maatschappelijke uitdagingen. We werken samen met innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte investeringsdomeinen: Consumer, Healthcare, Life Sciences, Smart Industries en Sustainable Cities. Actueel beheren we een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,1 miljard EUR realiseren en ongeveer 19 000 professionals tewerkstellen.

Ontdek ons jaarverslag 2021-2022 

Ontdek meer over Gimv


WEDSTRIJD Maak kans op een 5-daagse basisopleiding sociale wetgeving t.w.v. € 2.500!
Als werkgever kom je dagelijks in contact met de sociale wetgeving. Die wetgeving is niet enkel complex maar wijzigt ook regelmatig. Dankzij onze basisopleiding zal je op een doeltreffende manier je weg vinden in de arbeidswetgeving. De opleiding bestaat uit 5 modules en behandelt volgende thema’s: sluiten van de arbeidsovereenkomst – het loon – de arbeidsduur – schorsen van de uitvoering van de arbeidsovereenkomst en het beëindigen ervan. Na afloop van deze cursus zal je dankzij onze juridische experten een duidelijk inzicht krijgen in de verschillende bepalingen van de sociale wetgeving.

Ontdek meer over Group S


Moore Belgium, the company’s companion Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat. We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener. Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

 • Accountancy & Advisory
 • Audit
 • Business Analytics
 • Business Consulting
 • Corporate Finance
 • Interim Management
 • Grants & Incentives
 • Tax & Legal Services

Ontdek meer over Moore


Orange, partner van de Trends Gazellen 2023
Het belang van groeiende bedrijven voor onze economie is enorm. Maar die groei komt er niet altijd vanzelf. Er bestaat geen toverformule die voor iedereen werkt. Als de ICT-partner van kleine en grote ondernemingen wil Orange Belgium bijdragen tot hun groei. Samen met hen leggen we de groeikansen voor hun bedrijf bloot en zoeken we uit welke applicaties nuttig kunnen zijn om die groeikansen te grijpen. Want groeien doe je niet alleen.

De geleidelijke uitrol van 5G biedt bedrijven de mogelijkheid om technologieën zoals augmented en virtual reality, artificiële intelligentie en andere te verkennen, met mogelijk revolutionaire veranderingen in de gebruikservaring en/of klantenbeleving in diverse sectoren. Vandaag verkent en co-innoveert Orange Belgium samen met zijn klanten.

Orange Belgium is een van de belangrijkste spelers op de Belgische telecommunicatiemarkt. Op de professionele markt levert Orange diensten voor mobiele en vaste telefonie, naast breedbandinternet. Als partner in de digitalisering van bedrijven biedt Orange Belgium ook IT-oplossingen aan voor cybersecurity of hybride werken.

Ontdek meer over Orange


Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt professionals aan een job waarin ze helemaal openbloeien, en ondersteunt bedrijven met het uitbouwen van teams die het verschil maken. Wij bieden flexibele, vaste en projectmatige oplossingen in finance en boekhouding, administratie, HR en office support, IT en Legal. Ook voor het rekruteren van executive profielen kan u bij ons terecht. Een gemotiveerd en enthousiast team is een productief team. Samen vinden we de job die bij u past of de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf.  Hierbij alvast enkele tools en inzichten die we graag met u delen:

Aarzel niet ons te contacteren om samen uw aanwervingsplannen te bespreken of om voor u de ideale job te vinden.

Ontdek meer over Robert Half


Trends Business Information verzamelt en analyseert financiële en commerciële data over alle Belgische bedrijven. Dit wil zeggen dat we dus ook de gegevens van jouw klanten, prospecten, leveranciers en concurrenten in onze database verzamelen.

Dankzij onze focus op kwaliteit beschik je steeds over betrouwbare B2B gegevens die je kan gebruiken om te prospecteren, analyseren of bestanden te verrijken. Dit kan zowel via doe-het-zelf platformen als maatwerk door ons team van experten.

Ontdek meer over Trends Business Information


VisitWallonia.be staat in voor de promotie van Wallonië als “Meetings & Incentives” bestemming en helpt u bij de organisatie van uw evenementen in Wallonië.
Wij zijn uw bevoorrechte gesprekspartners om u te adviseren, bij te staan en te begeleiden op een neutrale manier. Doe een beroep op onze experts.
Om u te helpen bij de organisatie van uw MICE-evenement in Wallonië, bieden wij u het volgende aan:

 • volledig gratis, gepersonaliseerde en logistieke ondersteuning op maat
 • objectief advies om elk evenement met succes te organiseren
 • flexibiliteit, aanpassingsvermogen en neutraliteit bij de ondersteuning in elke fase van uw project

Download onze brochure”Voor uw vergaderingen en teambuildings”

Ontdek meer over VISITWallonia.be


Partners

een initiatief van:

Mediapartner:

Met de steun van:
Met dank aan:

Trends top - marketing & sales data      

Cookie