Provincie West-Vlaanderen

Wanneer?

woensdag 15 maart 2023

 

Waar?

Agristo (Wielsbeke)
,

Programma

Met de steun van:


Group S, partner van de Trends Gazellen 2023
Als HR-partner ondersteunt Group S werkgevers in hun dagelijkse sociale administratie. Een goede en vlotte loon- en personeelsadministratie en een aangepast HR-beleid zijn ook voor snelgroeiende bedrijven van onschatbare waarde en daarom steunen we de Trends Gazellen. Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt. Naast het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HR-diensten, juridische begeleiding en HR-software.


Moore Belgium, partner van de Trends Gazellen 2023
Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.
We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener. Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

 • Accountancy & Advisory
 • Audit
 • Business Analytics
 • Business Consulting
 • Corporate Finance
 • Finance as a Service
 • Interim Management
 • Grants & Incentives
 • Tax & Legal Services

 


Gimv, partner van de Trends Gazellen 2023
Al meer dan 40 jaar is Gimv een partner voor middelgrote duurzame groeiers zoals de Trends Gazellen. Gimv is een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector en die mee bouwt aan uw plannen, zodat uw bedrijf kan accelereren in zijn verdere groei en expansie. Onze flexibele aanpak is gebaseerd op een solide balans en geduldig kapitaal, met een blik op de lange termijn. Kortom, wij investeren in bedrijven die werken aan de economie én de duurzamere samenleving van morgen.

Als Europese investeringsmaatschappij zijn we genoteerd op Euronext Brussel. We streven een duurzame strategische meerwaarde na die inhaakt op de grote economische en maatschappelijke uitdagingen. We werken samen met innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte en maatschappij-georiënteerde investeringsdomeinen: Consumer, Healthcare, Life Sciences, Smart Industries en Sustainable Cities. Actueel beheren we een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,1 miljard EUR realiseren en ongeveer 19 000 professionals tewerkstellen.

BNP Paribas Fortis, partner van de Trends Gazellen 2023
Ondernemen vandaag is veeleisender dan ooit. Daarom steunen wij vol overtuiging ondernemingen in hun groei en helpen hun ambities waar te maken. Of het nu om jonge start-ups of gevestigde waarden gaat, zijn wij er om naar hen te luisteren, hen te begrijpen, hen uit te dagen en hen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling en het succes van hun projecten. En dit door middel van aangepaste en innovatieve oplossingen op het gebied van onder meer financiering, debiteurenbeheer, internationale expansie, risicodekking, fusies en overnames. Wij geven hen advies op maat en stellen onze nationale en internationale netwerken voor hen open.
Hun succes zorgt voor een positief ondernemingsklimaat in België en vormt de basis van onze economie. Wij zijn dan ook trots om partner te mogen zijn van dit initiatief dat competitieve ondernemingen de nodige erkenning geeft en andere bedrijven inspireert om hun voorbeeld te volgen.

Ondernemersbank
Corporate Banking

Orange, partner van de Trends Gazellen 2023
Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

VISITWallonia.be, partner van de Trends Gazellen 2023
Wij zijn uw bevoorrechte gesprekspartners om u te adviseren, bij te staan en te begeleiden op een neutrale manier. Doe een beroep op onze experts.
Om u te helpen bij de organisatie van uw MICE-evenement in Wallonië, bieden wij u het volgende aan:

 • volledig gratis, gepersonaliseerde en logistieke ondersteuning op maat
 • objectief advies om elk evenement met succes te organiseren
 • flexibiliteit, aanpassingsvermogen en neutraliteit bij de ondersteuning in elke fase van uw project

Robert Half, partner van de Trends Gazellen 2023
Robert Half is marktleider in gespecialiseerde ‘talent solutions’. Wij helpen professionals aan een job – op afstand of ter plaatse – waarin ze helemaal openbloeien, en helpen bedrijven met het uitbouwen van productieve teams. Samen vinden we de job die bij je past of de kandidaten die echt het verschil maken voor je bedrijf binnen finance en accounting, IT, legal, administratie, HR en office support op tijdelijke, permanente of interim-management basis.

Met dank aan:

Cookie