Partners

BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis, partner van de Trends Gazellen 2024
Als dé bank voor ondernemingen draagt BNP Paribas Fortis graag zijn steentje bij aan een positief ondernemersklimaat in België. We stimuleren bedrijven in hun groei, nationaal en internationaal. Of u nu een startende ondernemer bent of al een gevestigde waarde. Wij luisteren naar uw noden en ondersteunen uw bedrijf met oplossingen en advies op maat.
Daarbij staat duurzaam ondernemen hoog op de agenda. Onze experten staan voor u klaar met kennis van zaken over decarbonisering, circulaire economie, menselijk kapitaal en slimme steden.
Kies voor een positieve, duurzame toekomst waarin uw bedrijf voluit kan groeien.

Ontdek meer over BNP Paribas Fortis

Exact

Exact moedigt ondernemers aan – Partner van Trends Gazellen 2024
Trends Gazellen erkent snelgroeiende bedrijven die worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. Exact is als softwareleverancier voor KMO en accountants nauw verbonden met ondernemers. Als partner van de Trends Gazellen in 2024, benadrukt Exact het belang van snelgroeiende bedrijven en hun impact op het economisch landschap.

Al 40 jaar biedt Exact cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Onze producten automatiseren bedrijfsprocessen, van financiën tot ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Daarmee nemen we klanten werk uit handen en bieden we inzicht. Zo kunnen zij efficiënter werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien.

Exact is in 1984 opgericht in Delft, Nederland en is sinds 1989 actief in België. Dagelijks werken ruim 2.050 ambitieuze professionals aan innovatie. We doen zaken met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving.

Ontdek meer over Exact

Gimv

Gimv, partner van de Trends Gazellen 2024
Al meer dan 40 jaar is Gimv een partner voor middelgrote groeiers, duurzame groeiers zoals de Trends Gazellen. Als beursgenoteerde Europese investeringsmaatschappij met een solide balans en geduldig kapitaal en een sterke lokale aanwezigheid in combinatie met een wereldwijde blik op de lange termijn, is Gimv uitstekend gepositioneerd om de economie en maatschappij van morgen mee vorm te geven door het bouwen van sterke en leidende groeibedrijven die oplossingen voorzien voor de belangrijkste uitdagingen van vandaag.

Met vertrouwen richten we de blik vooruit, realiseren we met onze ondernemingen duurzame groei en creëren we samen waarde en perspectief voor de volgende generaties. Als een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector, bouwen we mee aan uw plannen, zodat uw bedrijf kan accelereren in zijn expansie. We werken samen met innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte investeringsdomeinen: Consumer, Healthcare, Life Sciences, Smart Industries en Sustainable Cities. Actueel beheren we een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,7 miljard EUR realiseren en ongeveer 20 000 professionals tewerkstellen.

Ontdek meer over Gimv

Group S

Group S, partner van de Trends Gazellen 2024
Als HR-partner ondersteunt Group S werkgevers in hun dagelijkse sociale administratie. Een goede en vlotte loon- en personeelsadministratie en een aangepast HR-beleid zijn ook voor snelgroeiende bedrijven van onschatbare waarde en daarom steunen we de Trends Gazellen. Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt. Naast het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HR-diensten, juridische begeleiding en HR-software.

Ontdek meer over Group S

Moore

Moore Belgium, partner van de Trends Gazellen 2024
Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.
We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener. Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

  • Accountancy & Advisory
  • Audit
  • Business Analytics
  • Business Consulting
  • Corporate Finance
  • Finance as a Service
  • Interim Management
  • Grants & Incentives
  • Tax & Legal Services

 

Ontdek meer over Moore

Orange

Orange, partner van de Trends Gazellen 2024
Het belang van groeiende bedrijven voor onze economie is enorm. Maar die groei komt er niet altijd vanzelf. Er bestaat geen toverformule die voor iedereen werkt. Als de ICT-partner van kleine en grote ondernemingen wil Orange Belgium bijdragen tot hun groei. Samen met hen leggen we de groeikansen voor hun bedrijf bloot en zoeken we uit welke applicaties nuttig kunnen zijn om die groeikansen te grijpen. Want groeien doe je niet alleen.

De geleidelijke uitrol van 5G biedt bedrijven de mogelijkheid om technologieën zoals augmented en virtual reality, artificiële intelligentie en andere te verkennen, met mogelijk revolutionaire veranderingen in de gebruikservaring en/of klantenbeleving in diverse sectoren. Vandaag verkent en co-innoveert Orange Belgium samen met zijn klanten.

Orange Belgium is een van de belangrijkste spelers op de Belgische telecommunicatiemarkt. Op de professionele markt levert Orange diensten voor mobiele en vaste telefonie, naast breedbandinternet. Als partner in de digitalisering van bedrijven biedt Orange Belgium ook IT-oplossingen aan voor cybersecurity of hybride werken.

Ontdek meer over Orange

Robert Half

Robert Half, partner van de Trends Gazellen 2024
Robert Half is marktleider in gespecialiseerde ‘talent solutions’. Wij helpen professionals aan een job – op afstand of ter plaatse – waarin ze helemaal openbloeien, en helpen bedrijven met het uitbouwen van productieve teams. Samen vinden we de job die bij je past of de kandidaten die echt het verschil maken voor je bedrijf binnen finance en accounting, IT, legal, administratie, HR en office support op tijdelijke, permanente of interim-management basis.

Ontdek meer over Robert Half