Orange, partner van de Trends Gazellen 2024
Het belang van groeiende bedrijven voor onze economie is enorm. Maar die groei komt er niet altijd vanzelf. Er bestaat geen toverformule die voor iedereen werkt. Als de ICT-partner van kleine en grote ondernemingen wil Orange Belgium bijdragen tot hun groei. Samen met hen leggen we de groeikansen voor hun bedrijf bloot en zoeken we uit welke applicaties nuttig kunnen zijn om die groeikansen te grijpen. Want groeien doe je niet alleen.

De geleidelijke uitrol van 5G biedt bedrijven de mogelijkheid om technologieën zoals augmented en virtual reality, artificiële intelligentie en andere te verkennen, met mogelijk revolutionaire veranderingen in de gebruikservaring en/of klantenbeleving in diverse sectoren. Vandaag verkent en co-innoveert Orange Belgium samen met zijn klanten.

Orange Belgium is een van de belangrijkste spelers op de Belgische telecommunicatiemarkt. Op de professionele markt levert Orange diensten voor mobiele en vaste telefonie, naast breedbandinternet. Als partner in de digitalisering van bedrijven biedt Orange Belgium ook IT-oplossingen aan voor cybersecurity of hybride werken.