Goodie bag

BNP Paribas Fortis draagt graag zijn steentje bij aan een positief ondernemersklimaat in België. We helpen lokale bedrijven om te groeien, zowel nationaal als internationaal. Of u nu een startende ondernemer bent of al een gevestigde waarde, we zijn er voor u. We luisteren naar uw noden en ondersteunen uw onderneming met oplossingen en advies op maat.

U begeleiden bij de energietransitie staat daarbij hoog op de agenda. Onze experten staan voor u klaar met kennis van zaken over decarbonisering, circulaire economie, menselijk kapitaal en slimme steden.

Kies voor een positieve toekomst waarin uw onderneming voluit kan groeien.

Laat u begeleiden

Ontdek meer over BNP Paribas Fortis

Dit jaar is Exact trotse partner van de Trends Gazellen Awards 2024!
Hiermee benadrukt de softwareontwikkelaar het belang van snelgroeiende bedrijven en hun cruciale rol binnen de economie.

Exact ontwikkelt cloudsoftware voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen, zoals financiële en HR-processen. Maar er zijn ook specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert naast tijdwinst ook waardevol inzicht op. Door bedrijfsprocessen te automatiseren hebben kmo’s en accountants op elk moment van de dag een duidelijk zicht op de lopende projecten én een realtime overzicht van de cijfers. Precies weten waar je staat, is belangrijk voor een bedrijf. Met Exact kan je er vanop aan dat je cijfers correct en up-to-date zijn. Met ‘ongeveer’ weet je niets, met Exact weet je alles.

Ontdek in de goodiebag de kracht van Exact cloud business software met brochures en informatie om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen!

Ontdek meer over Exact

Gimv, partner van de Trends Gazellen 2024
Al meer dan 40 jaar is Gimv een partner voor middelgrote groeiers, duurzame groeiers zoals de Trends Gazellen. Als beursgenoteerde Europese investeringsmaatschappij met een solide balans en geduldig kapitaal en een sterke lokale aanwezigheid in combinatie met een wereldwijde blik op de lange termijn, is Gimv uitstekend gepositioneerd om de economie en maatschappij van morgen mee vorm te geven door het bouwen van sterke en leidende groeibedrijven die oplossingen voorzien voor de belangrijkste uitdagingen van vandaag.

Met vertrouwen richten we de blik vooruit, realiseren we met onze ondernemingen duurzame groei en creëren we samen waarde en perspectief voor de volgende generaties. Als een strategische partner voor ambitieuze bedrijven die willen uitgroeien tot leiders in hun sector, bouwen we mee aan uw plannen, zodat uw bedrijf kan accelereren in zijn expansie. We werken samen met innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte investeringsdomeinen: Consumer, Healthcare, Life Sciences, Smart Industries en Sustainable Cities. Actueel beheren we een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,7 miljard EUR realiseren en ongeveer 20 000 professionals tewerkstellen.

Interactief jaarverslag

Ontdek meer over Gimv

WEDSTRIJD Maak kans op een 5-daagse basisopleiding sociale wetgeving t.w.v. € 3.500!
Als werkgever kom je dagelijks in contact met de sociale wetgeving. Die wetgeving is niet enkel complex maar wijzigt ook regelmatig. Dankzij onze basisopleiding zal je op een doeltreffende manier je weg vinden in de arbeidswetgeving. De opleiding bestaat uit 5 modules en behandelt volgende thema’s: sluiten van de arbeidsovereenkomst – het loon – de arbeidsduur – schorsen van de uitvoering van de arbeidsovereenkomst en het beëindigen ervan. Na afloop van deze cursus zal je dankzij onze juridische experten een duidelijk inzicht krijgen in de verschillende bepalingen van de sociale wetgeving.

Ontdek meer over Group S

Moore Belgium, the company’s companion Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat. We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener. Concreet hebben we een breed gamma van financiële en consulting diensten:

 • Accountancy & Advisory
 • Audit
 • Business Analytics
 • Business Consulting
 • Corporate Finance
 • Interim Management
 • Grants & Incentives
 • Tax & Legal Services
Ontdek meer over Moore

Orange, partner van de Trends Gazellen 2023
Het belang van groeiende bedrijven voor onze economie is enorm. Maar die groei komt er niet altijd vanzelf. Er bestaat geen toverformule die voor iedereen werkt. Als de ICT-partner van kleine en grote ondernemingen wil Orange Belgium bijdragen tot hun groei. Samen met hen leggen we de groeikansen voor hun bedrijf bloot en zoeken we uit welke applicaties nuttig kunnen zijn om die groeikansen te grijpen. Want groeien doe je niet alleen.

De geleidelijke uitrol van 5G biedt bedrijven de mogelijkheid om technologieën zoals augmented en virtual reality, artificiële intelligentie en andere te verkennen, met mogelijk revolutionaire veranderingen in de gebruikservaring en/of klantenbeleving in diverse sectoren. Vandaag verkent en co-innoveert Orange Belgium samen met zijn klanten.

Orange Belgium is een van de belangrijkste spelers op de Belgische telecommunicatiemarkt. Op de professionele markt levert Orange diensten voor mobiele en vaste telefonie, naast breedbandinternet. Als partner in de digitalisering van bedrijven biedt Orange Belgium ook IT-oplossingen aan voor cybersecurity of hybride werken.

Ontdek meer over Orange

Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt professionals aan een job waarin ze helemaal openbloeien en ondersteunt bedrijven met het uitbouwen van teams die het verschil maken.
Wij bieden flexibele, vaste en projectmatige oplossingen in finance en boekhouding, administratie, HR en office support, IT en Legal. Ook voor het rekruteren van executive profielen kan u bij ons terecht.
Samen vinden we de job die bij u past of de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf, want een gemotiveerd en enthousiast team, is een productief team.

Hierbij alvast enkele tools en inzichten die we graag met u delen:

Aarzel niet ons te contacteren om samen uw aanwervingsplannen te bespreken of om voor u de ideale job te vinden.

Ontdek meer over Robert Half

Trends Business Information is de afdeling B2B-handelsinformatie van Roularta Media Group.
Als kenniscentrum faciliteert Trends Business Information u bij het realiseren van uw financiële en commerciële doelstellingen.

 • Wij vertalen informatie uit zowel officiële als exclusieve bronnen naar relevante inzichten en gaan verder dan wat via open data beschikbaar is.
 • Wij zorgen ervoor dat u vindt wanneer u zoekt, een betrouwbaar beeld van uw zakenrelaties krijgt en onaangename verrassingen vermijdt.
 • Wij leiden u naar de juiste leads, via handige webtools, maatwerk of rechtstreeks geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen.
 • Wij bieden u een performant communicatieplatform waardoor u ook zelf gevonden wordt, zowel in print als online en via exclusieve netwerkmomenten.

Die combinatie van informatie, tools en zichtbaarheid is uniek in België.

Ontdek meer over Trends Business Information